torsdag 23 juni 2011

Läsvärd daglig rapport

Jag har ganska nyligen upptäckt en kille med järnkoll på det mesta som kan tänkas påverka oljepriset. Man kan också ibland skymta en viss humoristisk inställning mellan raderna och det är inte helt fel.

Phil Flynn skriver en daglig rapport och jobbar på en värdepappersmäklarfirma. Som sådan vill han förstås skaffa nya kunder till sin firma, men det gör man bäst genom att komma med bra goda råd och /eller ge relevant information. Han kan alltså inte ha nån bias åt något håll. Måste vara neutral i förhållande till marknaden, vilket vi andra kan och bör uppskatta till skillnad mot ex.vis politiker och många andra grupper som har nån form av agenda (dold eller öppen).

Phil Flynns enda agenda är nog att skaffa nya kunder till mäklar/rådgivningsfirma men det gör man bara genom att analysera marknaden på ett seriöst och bra sätt utan bias. Därför är han läsvärd.

Enda problemet är att han skriver totalt utan styckebrytningar. Han tycks ha tappat bort enter-tangenten, men sånt är bagateller jämfört med effekterna av Peak Oil och Export Land Model.

Tar paus kommande vecka.

Trevlig Midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar